Over mij

1437670376710Hallo allemaal! Ik ben Anne (en mijn tweede naam is Eefje, en omdat ik dat zo’n lieve naam vind besloot ik deze ook maar bij mijn blog te betrekken. Maar vergis je niet, in werkelijkheid weet maar een heel klein groepje mensen dat dat ook een naam van mij is). En in plaats van een heel algemeen verhaaltje zal ik een paar leuke feitjes neerzetten:

  1. Ik vind het heerlijk om boodschappen te doen, kan uren bladeren in oude Allehandes maar en struin het liefst de hele dag markten af met exotische producten of juist hele oude groentesoorten. Op het moment suprême kies ik ondanks dit alles toch vaak voor een simpel maar doeltreffend pastaatje.
  2. Ik besteed mijn tijd nog liever aan het downloaden van eBooks, series en films dan dat ik ze ook daadwerkelijk lees/bekijk. Ik heb momenteel zo’n honderd boeken op mijn eReader staan, waardoor ik een veel fanatiekere lezer lijk dan ik daadwerkelijk ben.
  3. Sinds ik een keer naar de mondhygiëniste ben gestuurd ben ik geobsedeerd door tandenstoken. Als ik na een maaltijd niet kan stoken word ik onrustig en zie ik mijn tandvlees al de verdoemins in gaan.
  4. Ik doe nu een maand een cursus Italiaans op Duolingo, en ben er heilig van overtuigd binnen een jaar Italianse maffiafilms te kunnen volgen zonder ondertiteling (en ik houd niet eens van maffiafilms).

Meer van dit soort rare trekjes/gewoonten te weten komen? En dan in de mix met artikelen over lifestyle, reizen, eten, hardlopen en happines? Neem dan vooral een kijkje op mijn blog!

Liefs Anne

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s