Kleine geluksmomentjes #1

Mijn examen halen, een grote reis maken, een jaar samen met mijn vriend: het is allemaal supergaaf, maar het zijn ook grote mijlpalen. Als ik alleen daar mijn geluk uit zou halen, zou de wereld een donkere, kille plek zijn. Soms vergeet ik wel eens dat geluk hem (barf, cliché) vooral in de kleine dingetjes zit. Dan gaan er dagen voorbij dat ik zo op de automatische piloot draai, en ik niet eens door heb dat er eigenlijk allemaal mooie dingen zijn gebeurd die zo insignificant waren dat ik ze op dat moment niet heb opgemerkt. Zonde! Want juist die momenten kunnen je dag van ‘wel oké’ naar ‘helemaal happy’ brengen. Daarom heb ik besloten me via deze rubriek elke week meer te focussen op de kleine lichtpuntjes op de dag. Hier zijn ze dan…

♥ De middag doorbrengen op mijn kraakheldere witte dekbed, terwijl de regen tegen het raam tikt en de vogelpoep op mijn raam ook gelijk wordt weggespoeld. Scheelt weer een zeemsessie!

♥ Na de introductieweek allemaal vriendschapsverzoeken op Facebook, waardoor ik me besef dat ik binnen een week weer tientallen nieuwe gezichten heb leren kennen waar vast ook wat potentiële vriendschappen tussen zitten!

♥ Na diezelfde Intreeweek op zaterdag de wekker niet hoeven te zetten en lekker tot elf uur met mijn vriendje in bed kan blijven liggen en werkelijk niks anders doen dan knuffelen.

♥ Mijn beste vriendin die (eindelijk) ook verslaafd is geraakt aan Modern Family, waardoor ik nu een excuus heb om met haar alle seizoenen opnieuw te kunnen kijken.

♥ Mijn vijfjarige oppaskindje die haar armpjes om mijn benen klampt als ze me ziet en blij mijn naam roept.

♥ Het hele weekend niet ingeroosterd zijn op werk, en dus alleen maar hoeven doen waar ik zelf zin in heb.

♥ Na een uurtje yoga in de avond je helemaal uitgerekt en ontspannen voelen, en vervolgens als een blok in slaap vallen.

♥ De nieuwe koffiecupjes van Nespresso die zijn gearriveerd!

Wat waren jouw geluksmomentjes van de afgelopen tijd? En vergeet je soms ook van de ‘kleine dingen’ te genieten, ondanks dat je weet dat dit bijdraagt aan je humeur?

Liefs!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s